AsAl uSuL nAmA kOtAlIzEr....

Ahhaaaa....  ni nak cite sket ttg asal name kotalizer....
sbb ramai  sgt yg dah tnye "kenape kotalizer???"
beginilah citenye.....
cite ini berlaku di sebuah asrama bernama AYSSB (ASRAMA YAYASAN SELANGOR SABAK BERNAM)....
time tu aku baru form 1.... peristiwa ni berlaku kat dewan makan.....

Mase aku tgh beratur utk amik makanan tibe2 ade sorg senior tu suruh mmbr depan aku amik nasik lebey.... 
die panggil la mmbr aku tu....
"PANADOL!!!  AMIK NASIK LEBIH....."
tp si panadol tu buat derk jew...
si senior tu panggil lg..... kali  ni lebih kuat...
"PANADOL!!! AMIK NASIK LEBIH....."
si panadol tu wat derk lagi.....

si senior sudah naik angin...  beliau pun menjerit...
"KOTAL!!!!"(name ubat untuk kanak2 yg demam)
dengan x sengaje aku terpandang senior tersebut....
senior tu pandang aku dan kate..
"HA KO KOTAL...   AMIK NASIK LEBIH...."
sejak ari tu la semua org panggil aku KOTAL....  
huhuhuu....=.="

ni plak cite ttg penambahan kat belakang kotal tu  (kotaLIZER)

time aku form 5 ade sorg junior aku tu pandai2 tambah lizer kat belakang name aku....
beliau cakap same bunyi dengan catalyzer... 
CATALYZER=KOTALIZER????
ntah laaa.....
mule2 ak x berape nak suke dgn name tu....
tp lame2 sedap plak dgr...
so aku pon trus gune name tuu.....

haaaa.....
camtu la citenye.....
amacam??   puas ati???
kalau x puas gak ati bole tnye aku face2 face....
muahahahaaa.....
so long and gudnite....
nice stupid playground....

SaPiK SaYaNg AwAk.. pUiiii... jAnGaN PeRcAyE...